Aeroforce


Team

Dennis Groeneveld

Dennis is KNVvL en APPI paramotor instructeur binnen het AeroForce team.
Hij is geboren in 1971 en is getrouwd met Monique Groeneveld. Zijn familie heeft een militaire achtergrond en dit heeft Dennis in zijn opvoeding meegekregen. Dit is absoluut terug te vinden in de gestructureerde opleidingen van AeroForce.

Dennis verzorgt de lessen op het veld voor zowel paramotor trike als paramotor voetstart.
De lessen tandem trike en tandem voetstart worden ook door Dennis gegeven, waarbij hij wordt ondersteund door de ander teamleden.
De paramotor theorieopleiding van AeroForce is ook door Dennis ontwikkeld. Kortom, Dennis is binnen het AeroForce team de motor achter het gehele opleidingstraject.

Daarnaast is Dennis verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van al het materiaal. Als dealer van verschillende merken paramotoren, schermen en accessoires weet hij alle ins en outs en kan deskundig advies geven.

Zijn hele leven lang heeft hij al passie voor het vliegen. Modelbouwvliegen en parachutespringen waren de springplank voor zijn paramotorsportcarrière. Daarnaast is hij meerdere keren per jaar te vinden in de Alpen om te bergvliegen.

Dennis Groeneveld heeft een open persoonlijkheid, communiceert makkelijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit zijn goede eigenschappen voor een vlieginstructeur.

Monique Groeneveld

Monique is KNVvL paramotor hulpinstructeur en APPI instructeur binnen het AeroForce team.
Zij is geboren in 1978 en is getrouwd met Dennis Groeneveld. 
Monique was als klein kind niet te vinden in de poppenhoek, boomklimmen en hutten bouwen waren meer haar ding.
Abseilen en het stevige klimwerk ging ze later ook niet uit de weg.

Monique vliegt voetstart en voetstart Tandem. Hier zijn we trots op, want dat doen maar een handjevol dames. Ook vliegt Monique trike en trike tandem. Monique heeft respect voor het vliegen maar kent geen angst. Haar landingen zijn keer op keer een lust om naar te kijken.

Op het veld is Monique actief bij het groundhandelen en assisteert Dennis waar nodig. In de lucht neemt zij de wat meer ervaren cursisten mee op sleeptouw en weet haar kalmte uitstekend over te brengen. Ook Monique is meerdere malen per jaar te vinden in de Alpen, in bergvliegen is zij misschien wel meer bedreven dan Dennis (maar dat moet even onder ons blijven).

Het heeft de schijn dat paramotorvliegen alleen voor mannen is weggelegd, maar Monique bewijst het tegendeel. Zij staat haar mannetje, en wij zijn erg blij met haar binnen het AeroForce team.

Jaap de Boer

Jaap is geboren in 1984 en is de jongste telg van het AeroForce team.
In het dagelijks leven is Jaap vrachtwagenmonteur bij Volvo en één in de categorie perfectionist XXL. Hij is geen prater, maar veel woorden heeft hij ook niet nodig.

Jaap is begonnen met paramotorvliegen in 2017. Dit is nog geen lange tijd, maar vergis u niet, Jaap vliegt keurig en weet waar hij het over heeft. Hij is rustig en gestructureerd en het zal u daarom niet verbazen dat Dennis en Jaap het goed kunnen vinden.
Alles wat Jaap doet, doet hij goed en maakt hij een fout, dan maakt hij deze maar één keer. Jaap is te vinden op het veld bij het groundhandelen en in de lucht tijdens demonstratievluchten. Jaap is met zijn bovengemiddelde technische achtergrond verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhoud van het materiaal.
Kortom, binnen het AeroForce team is Jaap de alles kunner

Jan-Aart Schuld

Jan-Aart komt uit een bakkersfamilie. Inmiddels is hij eigenaar van het familie bedrijf Bakkerij Schuld. Jan-Aart heeft een interessegebied welke op zijn minst ruim te noemen is, en we verdenken hem ervan dat hij de aandoening ADHD heeft uitgevonden.

Jan-Aart vliegt al geruime tijd paramotor, zowel voetstart als trike en trike tandem en houdt van sensatie, maar verliest de vliegveiligheid nooit uit het oog.

Jan-Aart heeft met Bakkerij Schuld een langetermijnvisie en binnen AeroForce houdt hij zich voornamelijk bezig met promotie.
Toen de plannen van AeroForce Paramotor Sport op tafel kwamen, had jan-Aart weinig tijd nodig om deze aan zijn langetermijnvisie te hangen. Hij gelooft in het concept van AeroForce om het paramotorvliegen op een hoger niveau te brengen. Zijn ambitie om het in de nabij toekomst wat rustiger aan te gaan doen juichen wij volmondig toe, en we hopen hem veel meer op het veld en in de lucht te zien. Dit zien we gelukkig beetje bij beetje al gebeuren.

Dirk Jan Blaas

Als ge(-pre-)pensioneerd oud-kolonel van de Landmacht werd Dirk Jan razendsnel ingelijfd door Dennis en Monique in het AeroForce team. Daarmee is hij de nieuwste, maar, geboren in 1963, meteen ook de oudste loot aan de stam.

Dirk Jan heeft zijn hele leven al een passie voor vliegen, maar omdat paramotorvliegen nog maar zo kort geleden is uitgevonden moest hij zich eerder behelpen met meevliegen als passagier, modelvliegen, zweefvliegen, simulatievliegen, dronevliegen en paragliden.

In de zomer van 2019 meldde hij zich op het veld bij AeroForce voor de opleiding paramotorvliegen en, na een kleine aarzeling van Dennis over de opleidbaarheid, bewees Dirk Jan binnen een jaar dat ook de leerling die zijn midlifecrisis al achter de rug heeft, zijn droom nog prima kan verwezenlijken. Dit ondanks de nodige materiaalpech en soms wat minder elegante landingen.

Paramotor vliegen lijkt een individuele sport, maar echt leuk wordt het pas wanneer je met medevliegers voorpret kunt hebben, samen kunt vliegen, en samen gezellig kunt nazitten. Dat heeft Dirk Jan gevonden bij AeroForce en als echte teamplayer steekt hij graag de handen uit de mouwen binnen het team. Hij ondersteunt het instructieteam op de lesdagen en tijdens cursusweken met groundhandle-onderricht, hand en spandiensten en met de organisatie en maakt graag belangstellenden en nieuwe leerlingen op het veld een beetje wegwijs.

Dirk Jan is redelijk thuis op de techniek van de paramotor, maar heeft een echte achtergrond op de elektronica en informatica en spreekt daarom ook een aardig woordje Baofeng en WordPress.


 

Zoals u heeft kunnen lezen bestaat het AeroForce team uit een gemêleerd gezelschap. Alle teamleden hebben hun eigen specifieke kwaliteiten. We zijn kritisch naar elkaar toe, houden elkaar scherp en bundelen onze krachten. Dat is wat een team sterkt maakt, daar geloven we in.

 Wij bieden u een volledige en gedegen vliegopleiding, in zowel theorie als praktijk.
 Wetgeving, Aerodynamica, Meteorologie, Navigatie, Vliegpraktijk, Materiaal en Natuur en omgeving, zijn allemaal in de opleiding opgenomen. Maar ook zaken als bijvoorbeeld vliegangst/spanning en menselijke prestaties.

AeroForce Paramotor Sport

“If you can dream it , you can do it. And the only way to fail, is to quit “